ks. tulokset Voimailujaoston sivuilta
Voimailusalin käyttäjät huomio - Vuoden 2016 vuosimaksu on 85 €, Tammikuun alussa lähetetään kaikille maksulappu vuoden 2016 käytöstä. - Maksamalla uuden vuosimaksun hyväksyt samalla uuden/päivitetyn voimailusalin käyttösopimuksen. Uusi ja vanha sopimus on voimailusalin ilmoitustaululla, josta voi katsoa muutokset vanhaan sopimukseen. - Kulkutunnistimesi toimii tammikuun loppuun asti. Kun maksusi on maksettu ajallaan (eräpäivään mennessä) kulkuoikeus jatkuu koko loppuvuoden. - Ilmoita uusi osoitteesi, jos se on eri kuin vuosi sitten. Näin lasku tulee varmasti oikeaan osoitteeseen. Ilmoituksen voit tehdä txt:lla liikuntasihteerille 040 759 5005 tai sähköpostilla 0407595005. - Palauta kulkutunnistimesi liikuntatoimistoon 5.1.2016 mennessä, jos et aio jatkaa voimailua tulevana vuonna. - Jos haluat maksaa vuosimaksun liikuntaseteleillä ota yhteys liikuntatoimistoon ennen vuoden vaihdetta.
Talvijuoksusarja jatkuu lauantaina 12.12 klo.13 Tarkempi info löytyy tulevat tapahtumat -palkin alta sekä Facebookista
Tervetuloa Torin toimistolle!
Pyhäjärven Honkavuorelle valmistuu päivitettyjen tietojen mukaan ensilumenlatu ensi viikon alusta (ma 23.11). Hiihtäjillä on mahdollisuus käydä treenaamassa ladulla seuran maksaessa latumaksun, joten ensilumenladulle suuntaavat hiihtäjät merkitkää hiihtopaikalla olevaan vihkoon päivämäärän ja nimen lisäksi KiurU. Käytännön järjestelyistä on sovittu Lamminahon Ahton kanssa. Alle 12v junioreilta ei mene latumaksua. Ensilumenladun valmistumista voi seurata osoitteessa: http://www.lamminahonahto.com/
Kiuruveden Urheilijoiden touhun nainen Anne Väisänen on valittu Pohjois- Savon Liikunnan hallituksen jäseneksi. Koko KiurU:n väki onnittelee Annea! Puheenjohtajaksi valittiin Arto Niemelä Iisalmesta.
Ohjelmassa mm.YU-kauden 2015 palkitsemisia. Tervetuloa!
Tulokset luettavissa yleisurheiluosion alta löytyvästä talvijuoksusarja- palkin alta.
Kuvia kuvatosiossa.