Iisalmen Sanomat tarjoaa uudenlaista yhteistyötä kari.angeria@iisalmensanomat.fi Vastaanottaja office@ysg.fi — iisalmenvisa@kisatoimisto.com ja 31 muuta Hei, Olemme Iisalmen Sanomissa uudistaneet verkkopalvelumme ja rakennamme sivustollemme yläsavolaista yhteisöä. Tämä tarjoaa aivan uudenlaisen mahdollisuuden seuroille saada näkyvyyttä verkossa ja myös paperilehdessä. Lyhyesti sanottuna seuroilla on mahdollisuus tuottaa materiaalia verkkosivuillemme ja saada sitä kautta näkyvyyttä. Kiinnostavimmat jutut nostamme lehteenkin! Haluaisimme kuitenkin kertoa asiasta lisää. Tämän vuoksi kutsummekin teidät Iisalmen Sanomien toimitaloon yhteisökahveille 8.10. klo 18.00. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki seuranne aktiivit niin luottamushenkilöt kuin vetäjät. Yhteisömme on varsinkin junioritoiminnalle hyvä mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Pyydämme ilmoittautumisia viimeistään 3.10, jotta osaamme varata tarpeeksi purtavaa. Toivoisimme, että laittaisitte tämän viestin jakeluun seuranne yleiselle sähköpostilistalle. Terveisin Iisalmen Sanomien verkkotuottaja Kari Angeria ja päätoimittaja Jarkko Ambrusin. Lisätietoja antaa Kari Angeria 044-4063835.
Tässä asujen hinnat Tilinumero FI3247830010060163 T-paita ja hihaton 28,50, pitkä t-paita 36,50, pyörätrikoo 28,00, pitkä trikoo 32,00, juoksu shortsi 20,00
RastiReitti- hankkeen palkista avoimet työpaikat. Nyt liikunnasta kiinnostuneet Kesäohjaajiksi liikuntaleireille kesäkuussa. Lisäksi Rastireitti-hankkeessa runsaasti työpaikkoja hankkeen kohderyhmien mukaisesti.