Sivukylän koulujen lasten ja nuorten sporttikerhot 2017-2018

KiurU on saanut yleisseurana sivukylien kouluilla järjestettäviin lasten ja nuorten sporttikerhoihin opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea. Sporttikerhot käynnistyvät syyskuussa 20157siten, että syyslukukauden ajan kerhot toimivat Kalliokylän ja Rytkyn kouluilla.

Kevätlukukaudella 2018 kerhon toiminta keskittyy Luupuveden ja Lahnajoen kouluille.

Kalliokylän sporttikerho alkaa heti koulupäivän päätyttyä, kestäen 1 tunnin per ryhmä. Sporttikerhossa liikutaan monipuolisesti sekä sisä- että ulkoliikunnan merkeissä mm. (yleisurheilu, palloilu, suunnistus, talvella; hiihto ja luistelu). Sporttikerho- toiminnassa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan hieman tuntemattomiakin liikuntalajeja pelien ja leikkien muodossa.

Kerhoihin voi osallistua kaikki alakoulu ikäiset lapset ja nuoret.

Sporttikerhokausi maksaa 25€/ osallistuja, sisaralennus 5 € syys/kevätkausi ( sisältäen 13 ohjauskertaa, vakuutuksen).

Lapsi/ nuori voi tulla kerran kokeilemaan sporttikerhoa ilman maksua.

Lisätietoja: Mikko Kouvalainen 0407399432, mikko_sport@hotmail.com

Sivustoa päivitetään sitä mukaan, kun kerhojen alkamisajat varmistuvat kouluilla.