Ajankohtaista

Tommi Remes osallistui lauantaina Lappeenrannassa käytyihin 22-vuotiaiden SM-kilpailuihin. Tommi voitti moukarin mestaruuden tuloksella 70,70. Tommi voitti toiseksi tullutta Markus Kokkosta yli neljä metriä. Pronssia sai Risto Kauppinen.
Kiuruveden Urheilijoilla oli historiallisesti kaksi osanottajaa Kalevan Kisoissa. Sara Francis osallistui ensimmäistä kertaa yleisten sarjojen suomen mestaruuskisoihin juoksemalla N 100 m alkuerissä. Saran aika oli 12.54, mikä ei vielä aivan riittänyt välieriin mutta hienoa kokemusta näistä isoista kisoista sai tulevaisuutta varten. Tommi Remes on jo "konkari" näissä kisoissa. Vuonna 2013 ja 2014 Tommin sijoitus oli karsintojen 12. Viime vuonna Tommi pääsi finaaliin sijoittuen siellä kuudenneksi. Tämän vuoden Kalevan Kisoissa Oulussa tuloksella 70,15 sijoitus oli jo neljäs.
Jarmolle kultaa, Minnalle hopeaa, Matille pronssi ja nelostila Sannan sijoitus viides,,,,,,,,tulokset: ks. voimailu/ kahvakuula
Perjantaina 22.7. Oulussa käytävissä Kalevan kisoissa on tulessa kaksi seuramme urheilijaa. Tommilla on moukarin karsinta klo 13.40 ja loppukilpailu lauantaina klo 19.30. Saran 100 m alkuerät juostaan perjantaina klo 17.45 ja loppukilpailu klo 20.30. Toivottavasti molemmat lahjakkaat nuoret urheilijamme nähdään loppukilpailuissa.
RSS ATOM