Ajankohtaista

ks. voimailu/ 2016 tulokset
Sara avasi kautensa Joensuun PM-hallikisoissa. Lauantaina Sara juoksi naisten sarjassa 60m alkuerissä uuden ennätyksensä 8,03. Loppukilpailussa Saran aika oli 8,05 ja sijoitus 6. Sunnuntaina vuorossa oli 200m, joka juostiin ylipitkällä radalla. Sara sijoittui hienosti 3. uudella ennätyksellään 26,28. Juoksun voitti Kuopion Reippaan Maria Räsänen ja toinen oli Milla Heiskanen Iisalmen Visasta.
ks. tulokset Voimailujaoston sivuilta
KiurU:n nuori pikajuoksija Sara Francis on kutsuttu nuorten maajoukkueleiritykseen. Sara juoksi viime kesänä 100 metriä aikaan 12.59 sekä saavutti hienon 5 sijan nuorten SM-kisoissa Oulussa.
MM-kisat alkoivat mainiosti KiurU:n nostajilta lauantaina. Kilpailut jatkuvat vielä viikon. Tiistaina nostolavalla oli Juhani Huttunen sijoituksenaan nelostila ja keskiviikkona Kalevi Tikkanen tempauksen kuudes, työntö ilman tulosta
Tommi heitti hopeaa 22-vuotiaiden moukarinheitossa tuloksellla 68,50. Voiton tiukassa kisassa vei Jesse Lehto tuloksella 70,18 ja pronssille heitti tuloksella 67,51 Markus Kokkonen.
Tommi selviytyi perjantain karsinnoista finaaliin. Lauantain finaalissa Tommi sijoittui hienosti kuudenneksi tuloksella 68,37. Kilpailun voitti David Söderberg kauden kärkituloksella 74,86.
Minnalle toinen EM-hopea veteraanisarjasta ja Matille EM-pronssi
Tommi heitti Kaustisilla käytävillä moukarikarnevaaleilla toiseksi M22 sarjassa uudella ennätyksellä 69.88 Samalla varmistui paikka Tallinnassa 9.-12.7. käytäviin alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin.