Ajankohtaista

Markku S. Miesten kakkonen Tarja V. N40 voittaja. Jarmo D. miesten 6. Teijo N. M55 2. Eero T. M60 2. Petri V kuntosarjan 2. Täyd.tulokset esim tilastopajan sivuilta.
Ilmoittautuminen sporttikerhoihin tapahtuu lasten ja nuorten liikuntaryhmä palkin alta löytyvästä sivukylien sporttikerho-osiosta
Tulokset luettavissa yleisurheiluosion alta löytyvästä talvijuoksusarja- palkista.
ks. tulokset Voimailujaoston sivuilta
Voimailusalin käyttäjät huomio - Vuoden 2016 vuosimaksu on 85 €, Tammikuun alussa lähetetään kaikille maksulappu vuoden 2016 käytöstä. - Maksamalla uuden vuosimaksun hyväksyt samalla uuden/päivitetyn voimailusalin käyttösopimuksen. Uusi ja vanha sopimus on voimailusalin ilmoitustaululla, josta voi katsoa muutokset vanhaan sopimukseen. - Kulkutunnistimesi toimii tammikuun loppuun asti. Kun maksusi on maksettu ajallaan (eräpäivään mennessä) kulkuoikeus jatkuu koko loppuvuoden. - Ilmoita uusi osoitteesi, jos se on eri kuin vuosi sitten. Näin lasku tulee varmasti oikeaan osoitteeseen. Ilmoituksen voit tehdä txt:lla liikuntasihteerille 040 759 5005 tai sähköpostilla 0407595005. - Palauta kulkutunnistimesi liikuntatoimistoon 5.1.2016 mennessä, jos et aio jatkaa voimailua tulevana vuonna. - Jos haluat maksaa vuosimaksun liikuntaseteleillä ota yhteys liikuntatoimistoon ennen vuoden vaihdetta.
Talvijuoksusarja jatkuu lauantaina 12.12 klo.13 Tarkempi info löytyy tulevat tapahtumat -palkin alta sekä Facebookista
Tervetuloa Torin toimistolle!
RSS ATOM