Pyhäjärven Honkavuorelle valmistuu päivitettyjen tietojen mukaan ensilumenlatu ensi viikon alusta (ma 23.11). Hiihtäjillä on mahdollisuus käydä treenaamassa ladulla seuran maksaessa latumaksun, joten ensilumenladulle suuntaavat hiihtäjät merkitkää hiihtopaikalla olevaan vihkoon päivämäärän ja nimen lisäksi KiurU. Käytännön järjestelyistä on sovittu Lamminahon Ahton kanssa. Alle 12v junioreilta ei mene latumaksua. Ensilumenladun valmistumista voi seurata osoitteessa: http://www.lamminahonahto.com/
Kiuruveden Urheilijoiden touhun nainen Anne Väisänen on valittu Pohjois- Savon Liikunnan hallituksen jäseneksi. Koko KiurU:n väki onnittelee Annea! Puheenjohtajaksi valittiin Arto Niemelä Iisalmesta.
Ohjelmassa mm.YU-kauden 2015 palkitsemisia. Tervetuloa!
Tulokset luettavissa yleisurheiluosion alta löytyvästä talvijuoksusarja- palkin alta.
Kuvia kuvatosiossa.
KiurU:n nuori pikajuoksija Sara Francis on kutsuttu nuorten maajoukkueleiritykseen. Sara juoksi viime kesänä 100 metriä aikaan 12.59 sekä saavutti hienon 5 sijan nuorten SM-kisoissa Oulussa.
Talvijuoksusarja alkaa marraskuun 14. päivänä klo.13 Tarkempi info löytyy tulevat tapahtumat -palkin alta sekä Facebookista.
Kaikille 8-17v avoimet nuorten YU-harjoitukset alkavat ti 6.10 klo.17 liikuntahallin juoksusuoralla. Ohjaajana toimii yleisurheilutaustan omaava liikunnanohjaaja AMK Sami Nurminen. Ilmoittautumiset: osoitteessa: http://kiuruvedenurheilijat.sporttisaitti.com/yleisurheilu/nuorten-yu-harjoitukset-lokakuu-/ilmoittautumislomake-nuorten-yu-/ Tarkempi info löytyy yleisurheilu palkin alta. Tervetuloa!
Hienon syksyisen sään suosiessa osallistuimme Tallinnan maratonille. Mukana oli 13 täyden maratonin (42,2 km) ja 13 puolimaratonin (21,1 km) sekä 5 kympin juoksijaa. Mukana oli useita ensikertalaisia. Parhaiten menestyi Harri-Pekka Tikkanen, sijoittuen M40 sarjassa toiseksi, maratonilla hän oli kaikista suomalaisista nopein ajalla 2.47.07. N40 sarjassa Anne Väisänen sijoittui kolmanneksi, M60 sarjassa Terho Torssonen ja N50 sarjassa Tarja Suutari sijoittuivat molemmat kuudenneksi. Maratonilla omat ennätyksensä juoksivat Väinö Pekkala ja Tarja Suutari. Teijo Niskanen juoksi ensimmäisen puolimaratonin upeasti, sijoittuen M55 sarjassa neljänneksi ajalla 1.32.35. Mukana oli myös mahtava kannustusjoukko joka siivitti kaikki mukana olleet juoksijat maaliin. Kuvat ja tulokset löytyvät yleisurheilu palkin alta tuloksia osiosta.
MM-kisat alkoivat mainiosti KiurU:n nostajilta lauantaina. Kilpailut jatkuvat vielä viikon. Tiistaina nostolavalla oli Juhani Huttunen sijoituksenaan nelostila ja keskiviikkona Kalevi Tikkanen tempauksen kuudes, työntö ilman tulosta