Sivukylän koulujen lasten ja nuorten sporttikerhot 2018-2019

KiurU on saanut yleisseurana sivukylien kouluilla järjestettäviin lasten ja nuorten sporttikerhoihin opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea. Sporttikerhot käynnistyvät syyskuussa siten, että syyslukukauden 2018 ajan kerhot toimivat Luupuveden ja Lahnajoen kouluilla.

Kevätlukukaudella 2019 kerhon toiminta keskittyy Rytkyn ja Kalliokylän kouluille.

Sporttikerhot alkavat heti koulupäivän päätyttyä, kestäen 1 tunnin per ryhmä. Sporttikerhossa liikutaan monipuolisesti sekä sisä- että ulkoliikunnan merkeissä mm. (yleisurheilu, palloilu, suunnistus, talvella; hiihto ja luistelu). Sporttikerho- toiminnassa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan hieman tuntemattomiakin liikuntalajeja pelien ja leikkien muodossa.

Kerhoihin voi osallistua kaikki alakoulu -käiset lapset ja nuoret.

Sporttikerhokausi maksaa 25€/ osallistuja, sisaralennus 5 € syys/kevätkausi ( sisältäen 13 ohjauskertaa, vakuutuksen).

Lapsi/ nuori voi tulla kerran kokeilemaan sporttikerhoa ilman maksua.

Lisätietoja: Mikko Kouvalainen 0407399432, mikko_sport@hotmail.com

Sivustoa päivitetään sitä mukaan, kun kerhojen alkamisajat varmistuvat kouluilla.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.