Yleisurheilukoulu kevät 2019

Kiuruveden Urheilijoiden yleisurheilukoulu järjestetään sunnuntaisin liikuntahallilla/juoksusuoralla tammikuun alusta maaliskuun loppuun sunnuntaisin klo 18.30-19.30 ja huhti-toukokuussa klo 17.30-19.

Yleisurheilukoulussa käydään läpi monipuolisesti eri yleisurheilulajeja ja juostaan paljon. Lisäksi ohjelmassa on mm. monipuolisia koordinaatioharjoitteita, leikkejä ja pelejä unohtamatta.

Yleisurheilukoulun ohjaajina toimivat Markku Siponen, Lassi Myllylä ja Anna Räty.
Suositusikä on 5-12 vuotta

Yleisurheilukoulun maksu tammikuun alusta toukokuun loppuun (noin 20 harjoitusta) on 40 €/osallistuja

Yleisurheilukoulumaksut maksetaan tilille: FI68 5157 0620 0286 96   viestikenttään: Yleisurheilukoulu + osallistujan nimi esim. Yleisurheilukoulu Matti Meikäläinen

Yleisurheilukouluun osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Ohjeet jäsenmaksuihin löytyvät seuran nettisivulta vuodenvaihteen jälkeen.