Ajankohtaista

Kiuruveden Urheilijoilla oli historiallisesti kaksi osanottajaa Kalevan Kisoissa. Sara Francis osallistui ensimmäistä kertaa yleisten sarjojen suomen mestaruuskisoihin juoksemalla N 100 m alkuerissä. Saran aika oli 12.54, mikä ei vielä aivan riittänyt välieriin mutta hienoa kokemusta näistä isoista kisoista sai tulevaisuutta varten. Tommi Remes on jo "konkari" näissä kisoissa. Vuonna 2013 ja 2014 Tommin sijoitus oli karsintojen 12. Viime vuonna Tommi pääsi finaaliin sijoittuen siellä kuudenneksi. Tämän vuoden Kalevan Kisoissa Oulussa tuloksella 70,15 sijoitus oli jo neljäs.
Jarmolle kultaa, Minnalle hopeaa, Matille pronssi ja nelostila Sannan sijoitus viides,,,,,,,,tulokset: ks. voimailu/ kahvakuula
tulokset: ks. Voimailu / tuloksia kisoista-- 2016
Tommi korjaili lauantaina omissa nimissä ollutta miesten moukarinheiton piirinennätystä hieman yli metrillä lukemiin 72,55 Juha Tiaisen muistokilpailuissa Parikkalassa. Tommin sarja kilpailuissa oli tasainen: X 72,55 PB 70,61 71,92 72,17 X .
Minna Lilja on juuri voittanut Puolassa EM-kultaa naisten +68kg:n sarjassa. Lajina tempaus 16kg:n kuulalla ja tulos 205 toistoa.
Inkerille kultaa, Kaisalle, Kaleville ja Minnalle pronssia. ks. tulokset Voimailu / tuloksia
ks. voimailu/ tulokset
Tommi Remes heitti Kaustisilla käydyissä talvi SM-kisoissa M22-sarjassa mestaruuden tuloksella 71.36. Ennätys parani 1.31 metriä, ollen samalla uusi Pohjois-Savon miesten sarjan piiriennätys. Aiempi ennätys 70,60 oli Nilsiän Nujakkaa edustaneen Risto Miettisen nimissä vuodelta 1974. M22-sarjassa toiseksi tuli Pyhäselän Markus Kokkonen (69.76) ja kolmas Someron Esan Henri Liipola (66.49).