Hiihto

Urheilijan polku
Urheilijan ravitsemusopas
Valmentajapankki

Tervetuloa Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston sivuille!

Kiuruvedellä on vahvat hiihtoperinteet Paavo Lonkilan menestysvuosista alkaen. Hiihtojaoston tärkeänä tavoitteena on jatkaa menestyksekkäitä hiihtoperinteitä Kiuruvedellä järjestämällä lapsille, nuorille ja aikuisille hiihtoharrastus- ja kilpailutoimintaa yhteisharjoituksien, hiihtokoulujen sekä seuran järjestämien kilpailujen kautta.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Kesän ja syksyn yhteisharjoitukset ovat kaikille avoimia kuten talvella järjestettävä Kylä-Cup hiihtokisasarjakin.

Maastohiihto ry

Piippo ja Hyvärinen Vantaan iltakisojen ykköset (eilen)

Vuokatti Ski Team Kainuun Eveliina Piippo ja Puijon Hiihtoseuran Perttu Hyvärinen veivät voitot Suomen Cupin ensimmäisissä arki-iltakisoissa Vantaalla. Piipolle voitto oli Suomen Cupissa uran toinen, Hyväriselle ensimmäinen.

Inkki Inola 8:s Östersundin laduilla (13.1.2019)

Inkki Inola sekä hänen opashiihtäjänsä Vili Sormunen ovat sijoittuneet sijalle 8, Ruotsin Östersundissa käydyssä maailmancupin kisassa. Inola jäi kärjestä vapaan hiihtotavan 20km matkalla +9:22.9. Kisan voittoon hiihti kotiyleisönsä edessä Ruotsin Zebastian Modin yhdessä opashiihtäjänsä Jerry Ahrlinin kanssa.

Vantaa valmis Suomen Cupin ensimmäisiin arki-illan kilpailuihin (11.1.2019)

Vantaan Hiihtoseura on kansallisten kilpailijoiden järjestäjänä yksi perinteikkäimmistä, sillä 60-vuotias seura järjestää tiistaina ja keskiviikkona jo historiansa 20:nnet tv-kisat. Tiistai ja keskiviikko tuovat kokeneelle seurallekin kuitenkin jotain uutta: Suomen Cupia nimittäin hiihdetään ensimmäistä kertaa arki-iltoina. Tiistaina hiihdetään 5/10 kilometrin henkilökohtaiset kilpailut vapaalla ja keskiviikkona viestit vapaalla.

Paikallissää

Kelikamera ( Runni )