Hiihto

Urheilijan polku
Urheilijan ravitsemusopas
Valmentajapankki

Tervetuloa Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston sivuille!

Kiuruvedellä on vahvat hiihtoperinteet Paavo Lonkilan menestysvuosista alkaen. Hiihtojaoston tärkeänä tavoitteena on jatkaa menestyksekkäitä hiihtoperinteitä Kiuruvedellä järjestämällä lapsille, nuorille ja aikuisille hiihtoharrastus- ja kilpailutoimintaa yhteisharjoituksien, hiihtokoulujen sekä seuran järjestämien kilpailujen kautta.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Kesän ja syksyn yhteisharjoitukset ovat kaikille avoimia kuten talvella järjestettävä Kylä-Cup hiihtokisasarjakin.

Maastohiihto ry

Maastohiihtäjä Anne Kyllösen selässä välilevypullistuma (19.9.2018)

Anne Kyllösen selässä on todettu välilevypullistuma, joka on leikattu tänään. Kyllösen selkäoireita on kuntoutettu pitkään fysioterapeuttien ja terveydenhuoltotiimin ohjauksessa. Pullistuma vaati kuitenkin leikkaushoidon, joka tehtiin Oulussa. Leikkaus onnistui hyvin.

Maastohiihdon Suomen Cupin kilpailukalenteri vahvistettu - tapahtumat näkyvät tutusti Ylen kanavilla (29.8.2018)

Maastohiihdon Suomen Cupin kilpailukalenteri kaudelle 2018-2019 on valmis. Hiihdon MM-kisakaudella kotimaisia kilpailutapahtumia on jälleen 14 kuudella paikkakunnalla. Tapahtumat televisioidaan perinteen mukaan Ylen tv-kanaville.

Halti ottaa haltuun kaikki pohjoismaiset hiihtolajit - Haltista maastohiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani ja vaatettaja (25.6.2018)

Halti ja Suomen Hiihtoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen maastohiihtomaajoukkueen vaatettamisesta seuraavan olympiadin ajan.

Paikallissää

Kelikamera ( Runni )