Hiihto

Kestävyysurheilu.fi
Urheilijan polku
Valmentajapankki

Tervetuloa Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston sivuille!

Kiuruvedellä on vahvat hiihtoperinteet Paavo Lonkilan menestysvuosista alkaen. Hiihtojaoston tärkeänä tavoitteena on jatkaa menestyksekkäitä hiihtoperinteitä Kiuruvedellä järjestämällä lapsille, nuorille ja aikuisille hiihtoharrastus- ja kilpailutoimintaa yhteisharjoituksien, hiihtokoulujen sekä seuran järjestämien kilpailujen kautta.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Kesän ja syksyn yhteisharjoitukset ovat kaikille avoimia kuten talvella järjestettävä Kylä-Cup hiihtokisasarjakin.

Maastohiihto ry

Kauden ensimmäiset nuorten SM-hiihdot Kontiolahdella – Nikkinen, Reponen ja Karvinen innolla testaamaan maastohiihtovauhtiaan (11.2.2020)

Kauden ensimmäiset nuorten SM-hiihdot kilpaillaan perjantaista sunnuntaihin Kontiolahdella. Perjantain sprintti vapaalla ja lauantain yhteislähdöt vapaalla ovat mitalikamppailujen lisäksi 20-sarjalaisille viimeiset katsastukset nuorten MM-kilpailuihin. Sunnuntaina hiihdetään viestit.

Kyllönen ja Mäki sprinttimestarit (2.2.2020)

Kainuun Hiihtoseuran Anne Kyllönen ja Pohti Ski Teamin Joni Mäki juhlivat sprinttivoittoja Vöyrin SM-kilpailuiden päätöspäivänä. Paljon sprintin luonteeseen kuuluvia tapahtumia sisältäneessä päivässä muut mitalistit olivat Julia Häger ja Jasmi Joensuu sekä Verneri Suhonen ja Karri Hakala.

Pärmäkoski ja Hyvärinen lauantain mestarit Vöyrillä (1.2.2020)

Puijon Hiihtoseuran Perttu Hyvärinen ja Ikaalisten Urheilijoiden Krista Pärmäkoski olivat mestarit Vöyrillä lauantaina, kun ohjelmassa olivat perinteisen normaalimatka väliaikalähdöllä. Hyväriselle mestaruus oli yleisessä sarjassa uran ensimmäinen.

Vuokatti Ski Team Kainuu ja Jämin Jänne parisprintin mestareiksi (31.1.2020)

Vuokatti Ski Team Kainuu voitti naisten ja Jämin Jänne miesten kilpailun, kun parisprinttipäivä avasi kauden ensimmäiset SM-hiihdot Vöyrillä. Naisten mestarijoukkue oli Vilma Nissinen ja Katri Lylynperä, miesten Markus Vuorela ja Ristomatti Hakola.

Paikallissää

Kelikamera ( Runni )