Hiihto

Kestävyysurheilu.fi
Urheilijan polku
Valmentajapankki

Tervetuloa Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston sivuille!

Kiuruvedellä on vahvat hiihtoperinteet Paavo Lonkilan menestysvuosista alkaen. Hiihtojaoston tärkeänä tavoitteena on jatkaa menestyksekkäitä hiihtoperinteitä Kiuruvedellä järjestämällä lapsille, nuorille ja aikuisille hiihtoharrastus- ja kilpailutoimintaa yhteisharjoituksien, hiihtokoulujen sekä seuran järjestämien kilpailujen kautta.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Kesän ja syksyn yhteisharjoitukset ovat kaikille avoimia kuten talvella järjestettävä Kylä-Cup hiihtokisasarjakin.

Maastohiihto ry

Maajoukkuehiihtäjä Eveliina Piipon kisakauden avaus siirtyy (5.11.2019)

Kaudella 2018-2019 kansainvälisen läpimurtonsa A-maajoukkueen riveissä tehneen Eveliina Piipon kilpailukauden avaus siirtyy joulukuulle. Piippo on poissa maajoukkuetoiminnasta marraskuun ajan.

Jämin Jänne ja Kainuun Hiihtoseura hallitsivat Suomen Cup -viestiavausta (3.11.2019)

Kainuun Hiihtoseuran naistrio ja Jämin Jänteen miestrio veivät voitot, kun Suomen Cup jatkui Vuokatissa viesteillä. Naisten voittajajoukkue hiihti järjestyksessä Anita Korva, Anni Alakoski ja Anne Kyllönen. Miesten voittajien hiihtojärjestys oli Markus Vuorela, Antti Ojansivu ja Ristomatti Hakola.

Hakola ja Kyllönen juhlivat voittoja Suomen Cupin avauksessa Vuokatissa (2.11.2019)

Jämin Jänteen Ristomatti Hakola ja Kainuun Hiihtoseuran Anne Kyllönen juhlivat voittoja vapaan sprintissä Vuokatissa, jossa Suomen Cupin yhdeksäs kausi lauantaina käynnistyi. Päivän mestarit saivat palkintokorokkeelle seurakseen tuttuja nimiä: miehissä kakkossijan vei Juho Mikkonen ja kolmossijan Iivo Niskanen, naisissa Laura Mononen oli toinen ja Vilma Nissinen kolmas.

Suomen Cupin yhdeksäs kausi alkaa lauantaina – Lehtonen ja Lonka odottavat mielenkiintoista talvea myös viesteissä (30.10.2019)

Suomen Cupin avausviikonloppu Vuokatissa tarjoaa sähäkän sprinttipäivän lisäksi kauden ensimmäiset viestit, joissa jännitettävää riittää. Maastohiihdon kotimaisessa huippusarjassa alkaa jo yhdeksäs kausi.

Hopeasompaajat kilpailevat XCX-radalla maaliskuussa Taivalkoskella (30.10.2019)

Suomen ensimmäinen valtakunnallinen XCX- eli suksikrossikilpailu toteutetaan Hopeasomman loppukilpailussa Taivalkoskella 14-vuotaiden sarjassa 13.3.2020.

Lasten lumipäivät Kiuruvedellä 16.1-17.1.20

Paikallissää