Hiihto

Urheilijan polku
Urheilijan ravitsemusopas
Valmentajapankki

Tervetuloa Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston sivuille!

Kiuruvedellä on vahvat hiihtoperinteet Paavo Lonkilan menestysvuosista alkaen. Hiihtojaoston tärkeänä tavoitteena on jatkaa menestyksekkäitä hiihtoperinteitä Kiuruvedellä järjestämällä lapsille, nuorille ja aikuisille hiihtoharrastus- ja kilpailutoimintaa yhteisharjoituksien, hiihtokoulujen sekä seuran järjestämien kilpailujen kautta.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Kesän ja syksyn yhteisharjoitukset ovat kaikille avoimia kuten talvella järjestettävä Kylä-Cup hiihtokisasarjakin.

Maastohiihto ry

Niskanen ja Vuorinen sprintin, Mononen ja Ojansivu normaalimatkojen rullahiihtomestarit (25.8.2019)

Rullahiihdon SM-kisat kilpailtiin viikonloppuna Vuokatissa. Lauantaina hiihdettyjen sprinttimatkojen mestareiksi kirivät Vieremän Koiton Kerttu Niskanen ja SkiTeam 105:n Lauri Vuorinen. Sunnuntain distanssimatkoilla vahvimpia olivat Hämeenlinnan Hiihtoseuran Laura Mononen ja Jämin Jänteen Antti Ojansivu.

Martti Jylhä lopettaa huippuhiihtäjän uransa - "Olen saanut erilaista perspektiiviä elämään" (8.8.2019)

Maajoukkuehiihtäjä Martti Jylhä lopettaa hiihtouransa. Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjä on aloittanut uusien työhaasteiden parissa Snou Creativessa, mutta jatkaa huippuhiihdon parissa Kansainvälisen hiihtoliiton urheilijakomission miespuolisena puheenjohtajana.

Paikallissää

Kelikamera ( Runni )