Hiihto

Urheilijan polku
Urheilijan ravitsemusopas
Valmentajapankki

Tervetuloa Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston sivuille!

Kiuruvedellä on vahvat hiihtoperinteet Paavo Lonkilan menestysvuosista alkaen. Hiihtojaoston tärkeänä tavoitteena on jatkaa menestyksekkäitä hiihtoperinteitä Kiuruvedellä järjestämällä lapsille, nuorille ja aikuisille hiihtoharrastus- ja kilpailutoimintaa yhteisharjoituksien, hiihtokoulujen sekä seuran järjestämien kilpailujen kautta.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Kesän ja syksyn yhteisharjoitukset ovat kaikille avoimia kuten talvella järjestettävä Kylä-Cup hiihtokisasarjakin.

Maastohiihto ry

Hyvä henki ja tunnelma, lapsia ja nuoria kuunnellaan ja huomioidaan päätöksenteossa - Pakilan Vedolle Tähtiseura-tunnus (eilen)

Suomen Hiihtoliitto jakoi uudistetun laatuseuraprosessin Tähtiseura-tunnukset aiemmin keväällä 14:lle seuralle. Nyt tunnuksen on vastaanottanut järjestyksessään 15. seura - Pakilan Veto.

Hakolasta viikonvaihteen tuplavoittaja, Matintalo hallitsi naisten sprinttiä (11.11.2018)

Jämin Jänteen Ristomatti Hakolan juhlat jatkuivat Rovaniemen Suomen Cupissa myös sunnuntaina, kun hän voitti perinteisen sprintin ennen Anssi Pentsistä ja Joni Mäkeä. Naisten sprintissä Pöytyän Urheilijoiden Johanna Matintalo otti selvän voiton, kakkoseksi ylsi Leena Nurmi ja kolmanneksi ensimmäistä kertaa urallaan henkilökohtaisessa Suomen Cupin kilpailussa palkintokorokkeelle noussut Anni Kainulainen.

Hakola nujersi Niskasen, Pärmäkoski avasi voitolla (10.11.2018)

Jämin Jänteen Ristomatti Hakola ja Ikaalisten Urheilijoiden Krista Pärmäkoski veivät voitot, kun Suomen Cup jatkui Rovaniemellä perinteisen normaalimatkoilla.

Suomen Cup jatkuu Rovaniemellä – Heikki Korpela hakee jatkoa hyvin käynnistyneelle kaudelleen (8.11.2018)

Suomen Cup jatkuu viikonvaihteessa Rovaniemellä, jossa osa urheilijoista avaa kilpailukautensa. Matkoina Ounasvaaralla on tällä kertaa lauantaina naisten 10 ja miesten 13,2 kilometriä perinteisellä sekä sunnuntaina perinteisellä sprintti.

Maastohiihdon TD:t kertauskoulutuksessa Jyväskylässä (6.11.2018)

Maastohiihdon FIS- ja B-tason teknisten asiantuntijoiden (TD) vuosittainen kertauskoulutus järjestettiin Jyväskylässä 3.–4. marraskuuta.

Paikallissää

Kelikamera ( Runni )