Hiihto

Hiihtokalenteri.fi
Urheilijan polku
Valmentajapankki

Tervetuloa Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston sivuille!

Kiuruvedellä on vahvat hiihtoperinteet Paavo Lonkilan menestysvuosista alkaen. Hiihtojaoston tärkeänä tavoitteena on jatkaa menestyksekkäitä hiihtoperinteitä Kiuruvedellä järjestämällä lapsille, nuorille ja aikuisille hiihtoharrastus- ja kilpailutoimintaa yhteisharjoituksien, hiihtokoulujen sekä seuran järjestämien kilpailujen kautta.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Kesän ja syksyn yhteisharjoitukset ovat kaikille avoimia kuten talvella järjestettävä Kylä-Cup hiihtokisasarjakin.

Maastohiihto ry

Vielä ehdit vastaamaan Seurakyselyyn (tänään)

Vielä parin päivää aikaa seuroilla käydä vastamaassa Seurakyselyyn. Seurakysely on Hiihtoliiton seuroille vuosittain lähetettävä kysely, jonka kautta kartoitetaan seurojen tilaa ja kerätään palautetta. Toivomme että jokaisen jäsenseuran yhteyshenkilö käy kirjaamassa vastauksensa kyselyyn, kaikki vastaukset luetaan läpi. Kyselyyn vastaaminen vie alle 10 minuuttia. Vastauksia kerätään 30.6.2022 asti. https://fi.surveymonkey.com/r/CDXHX23 Artikkeli Vielä ehdit vastaamaan Seurakyselyyn julkaistiin ensimmäisen kerran Suomen Hiihtoliitto.

Sponsorointikoulutus Vuokatissa 30.6. (tänään)

Vuokatin Hiihtoviikko tarjoilee Aateli Racen lisäksi kaksi kaikille avointa tilaisuutta. Torstaina 30.6. järjestetään Sponsorointikoulutus, jonka tulee vetämään Suomen Urheilumanagerit ry:n toiminnanjohtaja Jukka Virtanen. Sponsorointikoulutuksen lisäksi Suomen Urheilun Tukisäätiön Perttu Pajukoski tulee kertomaan Valmennusrahastosta. SponsorointikoulutusAika: Torstai 30.6. klo 12-14Paikka: Vuokatti Sport, kokoustila Teeri Koulutukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Mikäli osallistut tilaisuuteen etänä, ilmoittauduthan sähköpostitse viimeistään […] Artikkeli Sponsorointikoulutus Vuokatissa 30.6. julkaistiin ensimmäisen kerran Suomen Hiihtoliitto.

Ski Jyväskylälle Tuisku-koulujen suurin hyöty on niiden ohjaamisen helppous sekä kattavan liikepankin kartuttaminen (eilen)

Tuisku-materiaalit ovat suhteellisen tuore tuttavuus Ski Jyväskylän valmennusporukalle. Seura hyödynsi Latukone-koulun materiaaleja viime syksyn hiihtokouluissaan, joihin osallistui iloinen, lähes 60 päinen lapsiporukka. – Ohjaajien palaute viime syksyn hiihtokouluista oli vain positiivista. Valmis materiaalipaketti helpotti heidän työtään paljon, kertoo Ski Jyväskylän valmennuskoordinaattori Milla Tiainen. Hiihtokouluohjaajia on välillä haastavaa saada rekrytoitua mukaan henkilöiden muiden kiireiden vuoksi. Tuisku-materiaalien […] Artikkeli Ski Jyväskylälle Tuisku-koulujen suurin hyöty on niiden ohjaamisen helppous sekä kattavan liikepankin kartuttaminen julkaistiin ensimmäisen kerran Suomen Hiihtoliitto.

Hiihtomaajoukkue urheilee jatkossa Swix -vaatteissa (eilen)

Suomen Hiihtoliitto ja Brav Finland Oy (Swix) ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen maastohiihtomaajoukkueiden vaatekumppanuudesta kaudesta 2022–2023 alkaen. Uuden yhteistyösopimuksen mukaisesti urheilijat käyttävät kilpailuissa ja harjoittelussa teknisiä Swix -vaatteita. ”Olemme erittäin iloisia pitkästä yhteistyösopimuksesta Swixin kanssa, koska se takaa urheilijoille paitsi laadukkaat harjoitus- ja kilpailuvaatteet, myös tervetullutta jatkuvuutta, kun tutut varusteet kulkevat matkassa pitkään. Tämä osaltaan edistää […] Artikkeli Hiihtomaajoukkue urheilee jatkossa Swix -vaatteissa julkaistiin ensimmäisen kerran Suomen Hiihtoliitto.

Maastohiihdon kotimaan kilpailukalenteria kaudelle 2022-2023 on täydennetty (22.6.2022)

Maastohiihdon kotimaan kilpailukalenteria ensi talvelle on täydennetty. Ensi talvena Suomessa päästään jännittämään kansainvälisten kisojen lisäksi laajasti erilaisista kovista kotimaisista kamppailuista. Ensi kauden kilpailupaikkojen lisäksi myös vuoden 2024 SM-kisajärjestäjät on nimetty. Suomen Cup tarjoaa ensi talvena näytönpaikkoja jälleen kuudella eri paikkakunnalla. Talven ensimmäiset SM-hiihdot kisataan Tampereella tammikuun loppupuolella, toisen kerran mitaleista kamppaillaan maaliskuussa Inarissa. – Sillä […] Artikkeli Maastohiihdon kotimaan kilpailukalenteria kaudelle 2022-2023 on täydennetty julkaistiin ensimmäisen kerran Suomen Hiihtoliitto.

Paikallissää

Kelikamera ( Runni )