Järjestyksenvalvojat

Tietoa Iisalmen kursseista antaa  Matti Kokkonen p. 040-1638868

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus (8h)

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojakortin omaavil­le henkilöille, jotka ovat uusimassa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistään. Koulutukseen voi osallistua, jos järjestyksen valvojan peruskoulutus on käyty ennen 1.3.2007 ja kortti on vielä voimassa. Jos järjestyksenvalvojan peruskoulutus on käyty 1.3.2007 jälkeen ja kortin hyväksyntä on voinut mennä vanhaksi niin siitä huolimatta voi osallistua koulutukseen ja uusia korttisi.

Koulutuksen jälkeen voi hakea poliisilta uudestaan hyväksyntää toimia järjestyksenvalvojana. Haettaessa uudelleen järjestyksenvalvojaksi hyväksymistä, tulee hakemukseen liittää todistus järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen hyväksytystä suorittamisesta, joka voi olla suoritettu aikaisintaan kuusi kuukautta ennen uuden hyväksymisen hakemista + valokuva. Korttia voi hakea myös sähköisesti poliisin sivuilta.

KiurU/ Iskelmäviikko maksaa kortin uusimisen niille jäsenilleen jotka sitoutuvat toimimaan seuran tilaisuuksissa ja Iskelmäviikolla järjestyksenvalvojina.

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus 2019

Kansalaiopiston järjestämä koulutus Kiuruveden lukiolla 24.8.2019 tai 09.11.2019 Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus henkilöille, joiden järjestyksenvalvojakortin kortin voimassaoloaika on umpeutumassa tai umpeutunut.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi (8 h).
Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojakortin omaaville henkilöille, jotka ovat uusimassa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistään.

Aikaraja JV-kortin uusimiselleHenkilöt jotka ovat suorittaneet JV-peruskurssin ennen 1.3.2007 kurssin ollessa minimissään 24 tuntia tai  henkilöt jotka eivät ole suorittaneet JV-peruskurssia, vaan aikaisemman järjestysmieskurssin (ennen 1.9.1999) ja tämän jälkeen päivittäneet järjestysmieskortin järjestyksenvalvojakortiksi.

Jos vanha JV-kortti on vanhentunut, tulee peruskoulutus tulee suorittaa uudelleen. Aika lasketaan siihen, jolloin uusi lupahakemus on annettu poliisille.

JV-kortin tulee olla voimassa sinä päivänä kun uusi JV-lupahakemus tehdään, tämän voi tehdä joko sähköisesti tai henkilökohtaisesti.

JV-kortin uusimisessa ei ole aikarajaa, kun henkilö on suorittanut JV-peruskurssin 1.3.2007 - 31.12.2016 välisenä aikana (vähintään 32-tuntia ja koulutukseen on sisältynyt myös voimankäyttöä) tai henkilö on suorittanut koulutuksen 1.1.2017 jälkeen (vähintään 40-tuntia).
Eli näissä tapauksissa voidaan henkilön JV-kortti uusia myös sen mentyä vanhaksi kunhan vain suoritetaan kertauskoulutus ja haetaan uutta lupaa viranomaiselta.

Kertauskoulutuksen suorittamisen jälkeen on koulutetulla aikaa enintään puoli vuotta hakea uusintaa järjestyksenvalvojahyväksynnälle, eli kurssitodistus on voimassa 6 kuukautta. On syytä huomioida että tämä ei päde jos alkuperäinen JV-peruskurssi on suoritettu ennen 1.3.2007.

Lisätietoja Terholta p. 0500-474933

KiurU:n jäsen tai muuten seuraa tukeva henkilö.  Jos sinulla on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti  ja haluat osallistua tuleviin järjestyksenvalvontatehtäviin seurallemme.  Ilmoita nimesi ja järjestyksenvalvontakorttisi numero s-postilla terho.nousiainen@suomi24.fi niin saamme koottua tietoomme kortilliset henkilöt tuleviin tapahtumiin.