Järjestyksenvalvojat

Tietoa Iisalmen kursseista antaa  Matti Kokkonen p. 040-1638868

Järjestyksenvalvojan kertauskurssilla (8h) voi uusia järjestyksenvalvojakortin. Kurssille voi osallistua, jos kortti on vielä voimassa. Jos kortin voimassaolo on umpeutunut  tulee peruskurssi suorittaa uudelleen ( 40 tuntia).  Tämä sääntö tuli voimaan vuoden 2017 alusta

Koulutuksen jälkeen voi hakea poliisilta uudestaan hyväksyntää toimia järjestyksenvalvojana. Haettaessa uudelleen järjestyksenvalvojaksi hyväksymistä, tulee hakemukseen liittää todistus järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen hyväksytystä suorittamisesta, joka voi olla suoritettu aikaisintaan kuusi kuukautta ennen uuden hyväksymisen hakemista + valokuva. Korttia voi hakea myös sähköisesti poliisin sivuilta.

KiurU maksaa kortin uusimisen niille jäsenilleen jotka sitoutuvat toimimaan seuran tilaisuuksissa ja Iskelmäviikolla järjestyksenvalvojina.

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus 2018

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus henkilöille, joiden järjestyksenvalvojakortin kortin voimassaoloaika on umpeutumassa tai umpeutunut.

Järjestyksenvalvojakortin voimassa pitämiseksi kortti on uusittava osallistumalla kertauskoulutukseen. Järjestyksenvalvoja voi osallistua kertauskoulutukseen 6 kuukautta ennen kortin voimassaolon loppumista.

Jos järjestyksenvalvojakortin voimassaoloaika on päättynyt on suoritettava koulutus uudelleen Järjestyksenvalvojan peruskurssi (40 h).

Kurssin suorittaminen hyväksytysti antaa mahdollisuuden toimia järjestyksenvalvojana. Lopullisen hyväksynnän järjestyksenvalvojana toimimiseen antaa kotikunnan poliisi.

Lisätietoja Terholta p. 0500-474933

KiurU:n jäsen tai muuten seuraa tukeva henkilö.  Jos sinulla on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti  ja haluat osallistua tuleviin järjestyksenvalvontatehtäviin seurallemme.  Ilmoita nimesi ja järjestyksenvalvontakorttisi numero s-postilla terho.nousiainen@suomi24.fi niin saamme koottua tietoomme kortilliset henkilöt tuleviin tapahtumiin.