Ajankohtaista

Tulokset ks. voimailu
Sara Francis aloitti hallikautensa viikonloppuna Joensuussa kahdella hienolla juoksulla. Lauantaina Sara pinkoi pm-halleissa voiton ajalla 7,63. 17-vuotiaiden kaikkien aikojen hallitilastossa Sara kohoaa ajallaan sijalle 15. Aika on myös uusi 17 v. piiriennätys, myös aiempi ennätys oli Saran nimissä. Sunnuntaina oli vuorossa 200 m. Tällä matkalla Sara sijoittui toiseksi, voiton vei Joensuun Katajan 7-ottelijana tunnettu Hertta Heikkinen ajalla 25,14. Sara parantaa ajalla 25,41 omissa nimissään ollutta piirinennätystä.
ks. Voimailu / tuloksia kisoista/ 2017
ks. voimailu/ tuloksia kisoista v-nosto/ 2016
Minnalle vet. 40 v. MM hopeaa,,,,ks. tulokset kohdasta voimailu/ kahvakuulan tuloksia 2016
Lisää,,, voimailu/tuloksia kisoista v-nosto
Tommi Remes on valittu edustamaan Suomea 22-vuotiaiden Baltian ja Pohjoismaiden mestaruuskisoihin, jotka käydään Espoon Leppävaarassa 20-21.8
Tommi Remes osallistui lauantaina Lappeenrannassa käytyihin 22-vuotiaiden SM-kilpailuihin. Tommi voitti moukarin mestaruuden tuloksella 70,70. Tommi voitti toiseksi tullutta Markus Kokkosta yli neljä metriä. Pronssia sai Risto Kauppinen.
Kiuruveden Urheilijoilla oli historiallisesti kaksi osanottajaa Kalevan Kisoissa. Sara Francis osallistui ensimmäistä kertaa yleisten sarjojen suomen mestaruuskisoihin juoksemalla N 100 m alkuerissä. Saran aika oli 12.54, mikä ei vielä aivan riittänyt välieriin mutta hienoa kokemusta näistä isoista kisoista sai tulevaisuutta varten. Tommi Remes on jo "konkari" näissä kisoissa. Vuonna 2013 ja 2014 Tommin sijoitus oli karsintojen 12. Viime vuonna Tommi pääsi finaaliin sijoittuen siellä kuudenneksi. Tämän vuoden Kalevan Kisoissa Oulussa tuloksella 70,15 sijoitus oli jo neljäs.