Sonkajärven maakuntaviestistä 5 mitalia hiihtäjille.

10.3.2020


Sonkajärvellä hiihdettiin 101. Pohjois-Savon maakuntaviesti la 7.3.20. Suomen vanhimpaan maakuntaviestitapahtumaan osallistui yhteensä 61 joukkuetta (kilpa- ja harrastesarjojen osalta). 

KiurU:lta oli mukana yhteensä 11 joukkuetta, jotka toivat yhteensä 5 mitalia.

Maakuntaviestin voittoon hiihtivät P12 sarjan joukkue Niilo Kouvalainen, Joel Mäki ja Miro Nukari ennen Iisalmen Visaa.

Hopeaa toivat miesveteraanien 1. joukkue Aito Pennanen, Kari Saastamoinen ja Asko Kumpulainen. Toiseksi hiihtivät myös aikuisnaisten joukkue Terhi Mäki, Tarja Viertorinne ja Pirkko Jaakola-Juntunen.  Kaverisarjassa hiihtänyt KiurU:n 1 joukkue Arttu Ritvanen, Mikko Kouvalainen ja Niilo Kouvalainen hiihtivät niinikään hopealle. 

Viidennen mitalin toivat pronssille hiihtäneet T16 sarjan kolmikko Jatta Hiltunen, Anna Ritvanen ja Laura Rönkä.

T12 sarjan 1 joukkue Anna Ritvanen, Iida Pennanen ja Aino Myllylä sijoittuivat joukkuemäärältään päivän runsaslukuisimmassa sarjassa sijalle 4. KiurU:n 2 joukkue Enni Pennanen, Pihla Jaaranen ja Anna Siponen hiihtivät T12 sarjassa sijalle 7.

Miesveteraanien sarjassa kilpaillut KiurU:n 2 joukkue Reijo Hyvönen, Martti Tenhunen ja Teijo Niskanen hiihtävät sijalle 5 ja KiurU:n 3 joukkue Jussi Repo, Tapani Tikkanen ja Juha Juntunen sijoittuivat samassa sarjassa sijalle 10.

Miesten yleisen sarjan joukkue Markku Siponen, Janne Kainulainen, Riku Koirikivi, Juha Remes, Risto-Pekka Räty ja Joni Kumpulainen hiihtivät sijalle 7 ja kaverisarjassa KiurU:n 2 joukkue Pertti Lind, Maarit Knuutinen ja Paavo Niskanen sivakoivat sijalle 5.

Ensi vuonna maakuntaviesti hiihdetään Iisalmessa.

Tulokset: https://sonkajarvenpahka.sporttisaitti.com/@Bin/1907830/Tulokset.htm