Pohjois-Savon maakuntaviestijuoksuista 5 mitalia KiurU:n joukkueille.

13.9.2021

Karttulassa juostiin la 11.9 perinteinen Pohjois-Savon maakuntaviestijuoksu, josta KiurU:n joukkueet saavuttivat yhtensä 5 mitalia (1 kultainen, 1 hopeinen ja 3 pronssia).

Pohjois-Savon maakuntaviestivoittoon juoksivat P16 sarjan 1-joukkue Iiro Säisä, Arttu Ritvanen ja Niilo Kouvalainen.

P16 sarjan KiurU:n 2-joukkue Pekka Tanskanen, Luukas Hyytiäinen ja Joel Mäki täydensivät P16 sarjan menestystä juoksemalla hopealle ennen Siilinjärven Ponnistusta.

Maakuntaviesti pronssille juoksivat T12 sarjan 1-joukkue Iida Pennanen, Sofia Lohvansuu, Aino Myllylä ja Anna Siponen, Suonenjoen Vasaman juostessa T12 sarjan voittoon.

T16 sarjan joukkue Jatta Hiltunen, Anna Ritvanen ja Anna Siponen saavuttivat nuorempien tyttöjen tavoin pronssia, Siilinjärven Ponnistuksen voittaessa T16 sarjan mestaruuden.

Kolmannen pronssimitalin toivat miesten yleisen sarjan joukkue Joni Kumpulainen, Harri-Pekka Tikkanen, Riku Koirikivi, Mikko Kouvalainen ja Niilo Kouvalainen, Puijon Hiihtoseuran viedessä miesten viestin voiton.

Mitalien lisäksi T12 sarjan 2-joukkue Pihla Jaaranen, Enni Pennanen, Emilia Siponen ja Lily Räty juoksivat hienosti sijalle 5 sekä 3-joukkue Elisa Hakulinen, Aino Remes, Alisa Lohvansuu ja Miia Nousiainen sijalle 7.

Perhesarjassa Herrasten perhe Eetu Herranen, Jari Herranen ja Enni Herranen juoksivat sijalle 4.

Pohjois-Savon maakuntaviestijuoksu keräsi tänä syksynä yhteensä 60 joukkuetta mukaan harraste- ja kilpasarjat huomioiden.