Karttulan maakuntaviestijuoksuista 5 mitalia juoksijoille.

3.10.2022

Karttulassa juostiin la 1.10 jo perinteeksi muodostunut Pohjois-Savon maakuntaviestijuoksu jo 13 kerran peräjälkeen.

KiurU:lta maakuntaviestiin osallistui yhteensä 12 joukkuetta, jotka saavuttivat yhteensä 5 mitalia (2 voittoa, 2 hopeaa ja yhden pronssin).

Maakunnanmestareiksi juoksivat aikuisnaisten viestijoukkue Marja Kemiläinen, Anne Väisänen ja Tarja Viertorinne. P16 sarjan joukkue Arttu Ritvanen, Niilo Kouvalainen ja Joel Mäki voittivat myös sarjansa selkeällä erolla.

Hopealle juoksivat miesveteraanien ykkösjoukkue Juha Remes, Asko Kumpulainen ja Petri Viertorinne. Tyttöjen 12-vuotiaiden ykkösjoukkue saavutti miesveteraanien tavoin hopeaa joukkueella Emilia Siponen, Alisa Lohvansuu, Sofia Lohvansuu ja Anna Siponen

Pronssille juoksivat tyttöjen 12-vuotiaiden kakkosjoukkue Aino Myllylä, Lily Räty, Miia Nousiainen ja Enni Pennanen

Neljännen sijan nappasivat tyttöjen 16-vuotiaiden joukkue Iida Pennanen, Anna Ritvanen ja Anna Siponen sekä miesten yleisen sarjan joukkue Joni Kumpulainen, Mikko Kouvalainen, Niilo Kouvalainen, Arttu Ritvanen ja Olli Kouvalainen.

Miesveteraanien 2-joukkue Paavo Niskanen, Arto Kauhanen ja Teijo Niskanen juoksijat sijalle 5 sekä poikien 12-vuotiaiden joukkue Eetu Herranen, Emil Mäki, Arttu Tikka ja Niilo Auvinen saavuttivat sijan 8.

Tyttöjen 12-vuotiaiden kolmosjoukkue Silja Auvinen, Iida Siponen, Pihla Virolainen ja Oona Kumpulainen juoksivat sarjassaan sijalle 11.

Kilpasarjojen lisäksi seuralla oli mukana kaksi joukkuetta kaverisarjassa. KiuRun Team 1 Jari Herranen, Marjo Lohvansuu ja Anna Räty sijoittuivat sijalle 11 sekä KiuRun Team 2 Mari Tikka, Anna Ritvanen ja Eija Savolainen juoksivat kaverisarjan viestissä sijalle 12.

Kaiken kaikkiaan maakuntaviestijuoksuihin osallistui yhteensä 70 joukkuetta ja mukana tapahtumassa oli myös hiihtäjälegenda Juha Mieto.