Tuloskatsaus 16.9-17.9.23

18.9.2023

Rullahiihdon SM-kisat kilpailtiin viime viikonloppuna 16.9-17.9 Vuokatin uudella rullaradalla. Lauantaina hiihdettiin sprinttihiihdon suomenmestaruuksista ja sunnuntaina oli vuorossa normaalimatkan kilpailu. Molemmat kilpailut hiihdettiin vapaalla tyylillä.

M18 sarjan sprintin välierässä seuran hiihtäjillä oli pientä epäonnea, mutta Arttu Ritvanen hiihti mallikkaasti kokonaistuloksissa sijalle 7 ja Niilo Kouvalainen sijalle 11.

Normaalimatkalla Arttu sijoittui M18 sarjan 10km:n kilpailussa sijalle 15 ja Olli Kouvalainen M20 sarjan kympillä sijalle 16.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lapinlahdella kilpailtiin yleisurheilussa syyskisojen merkeissä la 16.9.23.

Enni ja Iida Pennanen saavuttivat Lapinlahdelta yhteensä neljä mitalia (1 kulta, 2 hopeaa ja 1 pronssin) seuraavin tuloksin.

T15 100m Iida Pennanen 2. (14.29 Pb)

T15 300aj Iida Pennanen 1. (60.59)

T13 60m Enni Pennanen 3. (9.02)

T13 200aj Enni Pennanen 2. (37.01 Pb)

Jyväskylän Finlandia maratonilla la 16.9 Alpo Vornanen juoksi M65 sarjan maratonilla sijalle 10, ajalla 5.25:32.