SPNL/kahvakuulavaliokunta myönsi kisat KiurU:n järjestettäväksi 13.6.2015 SM-mitalleista kamppaillaan liikuntahallilla. ks. Voimailu/kahvakuula
ks. voimailu/tuloksia
Tommi Remes menestyi hienosti Kaustisilla pidetyissä talvi SM-moukarikisoissa M22-sarjassa. Tuloksena uusi hieno ennätys 66,99 miesten moukarilla (7,26 kg) heitettynä . Ennätys parani kertaheitolla hieman yli kolme metriä. Yleisurheilupalkin alla kaikki Tommin sarjan tulokset.
Huomenna juttua asiantiimoilta tässä kuitenkin kuva sankarittareista Lisää kuvia tapahtumasta hiihtopalkin alta
Jukka Sahlströmille pronssia, Juha Makkonen neljäs. ks. voimailutuloksia
Sitovat ilmoittautumiset ensisijaisesti s-postitse: kiuruveden.urheilijat@hotmail.com tai tekstiviestillä numeroon: 0407399432/ Mikko viimeistään edellisen viikon sunnuntaihin klo.21 mennessä, jos olet viikonloppuna menossa kisoihin (kilpailun nimi, päivämäärä, hiihtäjän nimi ja sarja). Jälki-ilmoittautumiset hoitaa ja maksaa hiihtäjä itse. HUOM! Jälki-ilmoittautumiset menevät suoraan kisajärjestäjälle, eivät Kilmo-järjestelmän kautta.
Markku Siponen ja Tarja Viertorinne sarjojensa voittoon
Näin vuoden 2014 viimeisenä päivänä on aika panna kulunut vuosi pakettiin.
Iisalmen Sanomat tarjoaa uudenlaista yhteistyötä kari.angeria@iisalmensanomat.fi Vastaanottaja office@ysg.fi — iisalmenvisa@kisatoimisto.com ja 31 muuta Hei, Olemme Iisalmen Sanomissa uudistaneet verkkopalvelumme ja rakennamme sivustollemme yläsavolaista yhteisöä. Tämä tarjoaa aivan uudenlaisen mahdollisuuden seuroille saada näkyvyyttä verkossa ja myös paperilehdessä. Lyhyesti sanottuna seuroilla on mahdollisuus tuottaa materiaalia verkkosivuillemme ja saada sitä kautta näkyvyyttä. Kiinnostavimmat jutut nostamme lehteenkin! Haluaisimme kuitenkin kertoa asiasta lisää. Tämän vuoksi kutsummekin teidät Iisalmen Sanomien toimitaloon yhteisökahveille 8.10. klo 18.00. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki seuranne aktiivit niin luottamushenkilöt kuin vetäjät. Yhteisömme on varsinkin junioritoiminnalle hyvä mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Pyydämme ilmoittautumisia viimeistään 3.10, jotta osaamme varata tarpeeksi purtavaa. Toivoisimme, että laittaisitte tämän viestin jakeluun seuranne yleiselle sähköpostilistalle. Terveisin Iisalmen Sanomien verkkotuottaja Kari Angeria ja päätoimittaja Jarkko Ambrusin. Lisätietoja antaa Kari Angeria 044-4063835.
Tässä asujen hinnat Tilinumero FI3247830010060163 T-paita ja hihaton 28,50, pitkä t-paita 36,50, pyörätrikoo 28,00, pitkä trikoo 32,00, juoksu shortsi 20,00