Hiihto

Urheilijan polku
Urheilijan ravitsemusopas
Valmentajapankki

Tervetuloa Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston sivuille!

Kiuruvedellä on vahvat hiihtoperinteet Paavo Lonkilan menestysvuosista alkaen. Hiihtojaoston tärkeänä tavoitteena on jatkaa menestyksekkäitä hiihtoperinteitä Kiuruvedellä järjestämällä lapsille, nuorille ja aikuisille hiihtoharrastus- ja kilpailutoimintaa yhteisharjoituksien, hiihtokoulujen sekä seuran järjestämien kilpailujen kautta.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Kesän ja syksyn yhteisharjoitukset ovat kaikille avoimia kuten talvella järjestettävä Kylä-Cup hiihtokisasarjakin.

Kari ja Mikko vastaanottivat vuoden 2016 maakuntaviesti suksen Kiuruvedelle
Seuramme puheenjohtaja Kari Saastamoinen armoton hiihtomies ja lajin asiantuntija.
KiurU.n yhteisharjoituksissa Koskenjoen kodalla yli neljäkymmentä iloista liikunnan ystävää.
Pojat vaihtaa

Maastohiihto ry

Pyy ja Tuomisto valittiin Pyeongchangin paralympiajoukkueeseen (24.8.2017)

Suomen Paralympiakomitea on julkistanut ensimmäiset neljä urheilijaa vuoden 2018 talviparalympialaisiin. Nyt valittujen joukossa ovat maastohiihtäjät Ilkka Tuomisto ja Sini Pyy.