Hiihto

Urheilijan polku
Urheilijan ravitsemusopas
Valmentajapankki

Tervetuloa Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston sivuille!

Kiuruvedellä on vahvat hiihtoperinteet Paavo Lonkilan menestysvuosista alkaen. Hiihtojaoston tärkeänä tavoitteena on jatkaa menestyksekkäitä hiihtoperinteitä Kiuruvedellä järjestämällä lapsille, nuorille ja aikuisille hiihtoharrastus- ja kilpailutoimintaa yhteisharjoituksien, hiihtokoulujen sekä seuran järjestämien kilpailujen kautta.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Kesän ja syksyn yhteisharjoitukset ovat kaikille avoimia kuten talvella järjestettävä Kylä-Cup hiihtokisasarjakin.

Kari ja Mikko vastaanottivat vuoden 2016 maakuntaviesti suksen Kiuruvedelle
Seuramme puheenjohtaja Kari Saastamoinen armoton hiihtomies ja lajin asiantuntija.
KiurU.n yhteisharjoituksissa Koskenjoen kodalla yli neljäkymmentä iloista liikunnan ystävää.
Pojat vaihtaa

Maastohiihto ry

Mäkäräinen ja Heikkinen uudet Vuokatin Aateliset (28.6.2017)

Kaisa Mäkäräinen ja Matti Heikkinen olivat vahvimmat Vuokatin Aateli Racen toisena kilpailupäivänä.

Mäkäräinen ja Hyvärinen Aateli Racen prologin vahvimmat (27.6.2017)

Vuokatin Aateli Race käynnistyi Vaaran Maililla, kolmiosaisen kilpailun prologilla. Vaaran nousun, noin 1,6 kilometrin matkan lykkivät nopeimmin ylös Kaisa Mäkäräinen ja Perttu Hyvärinen.

Hiihtoyhteisön kesäviikko Vuokatin Aateli Racen ympärillä kasvaa vuosi vuodelta (20.6.2017)

Vuokatti Ski Team Kainuun järjestämä rullahiihdon ja maastojuoksun yhdistelmäkilpailu Vuokatin Aateli Race kokoaa jälleen hiihtoväen juhannuksen jälkeen Vuokattiin.

Yhteisestä arvopohjasta tukea pitkäaikaiselle yhteistyölle - St1 ja Hiihtoliitto ovat sopineet seuraavan olympiadin kestävästä yhteistyöstä (5.6.2017)

Suomalainen energiayhtiö St1 ja Suomen Hiihtoliitto jatkavat pitkää ja laaja-alaista yhteistyötään. Jatkosopimus on allekirjoitettu yli seuraavan olympiadin vuosille 2018–2022.