Hiihto

Urheilijan polku
Urheilijan ravitsemusopas
Valmentajapankki

Tervetuloa Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston sivuille!

Kiuruvedellä on vahvat hiihtoperinteet Paavo Lonkilan menestysvuosista alkaen. Hiihtojaoston tärkeänä tavoitteena on jatkaa menestyksekkäitä hiihtoperinteitä Kiuruvedellä järjestämällä lapsille, nuorille ja aikuisille hiihtoharrastus- ja kilpailutoimintaa yhteisharjoituksien, hiihtokoulujen sekä seuran järjestämien kilpailujen kautta.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Kesän ja syksyn yhteisharjoitukset ovat kaikille avoimia kuten talvella järjestettävä Kylä-Cup hiihtokisasarjakin.

Kari ja Mikko vastaanottivat vuoden 2016 maakuntaviesti suksen Kiuruvedelle
Seuramme puheenjohtaja Kari Saastamoinen armoton hiihtomies ja lajin asiantuntija.
KiurU.n yhteisharjoituksissa Koskenjoen kodalla yli neljäkymmentä iloista liikunnan ystävää.
Pojat vaihtaa

Maastohiihto ry

Niskaset valttia Rovaniemen vapaan kisoissa (19.11.2017)

Vuokatti Ski Team Kainuun Iivo Niskanen ja Vieremän Koiton Kerttu Niskanen veivät voitot vapaan hiihtotavan takaa-ajoissa Rovaniemellä Suomen Cupissa. Iivo Niskanen pääsi matkaan poisjäänneistä johtuen vielä alkuperäistä selvemmässäkin johdossa, mutta Kerttu Niskanen nousi voittoon kakkossijalta.

Niskanen ja Mononen pitivät parasta tahtia Rovaniemellä (18.11.2017)

Hämeenlinnan Hiihtoseuran Laura Mononen voitti naisten 6 kilometrin perinteisen kilpailun ja Vuokatti Ski Team Kainuun Iivo Niskanen miesten 9 kilometrin perinteisen kilpailun Suomen Cupissa Rovaniemellä.

Vuoden toinen valtakunnallinen Hopeasompa-leiri järjestetään Rovaniemellä (6.11.2017)

Valtakunnallinen Hopeasompa-leiri valmentaa 13–15-vuotiaita nuoria urheilijoita kohti urheilijan elämää. Ensimmäinen leiri järjestettiin vuonna 2012. Siitä lähtien leirejä on ollut vuosittain. Tämän vuoden toinen leiri järjestetään 29.11-3.12.2017 Rovaniemellä.

Roponen pohjusti Oulun Hiihtoseuran voiton, Pentsisen ratkaisi Vantaan Hiihtoseuran ykköstilan (29.10.2017)

Kauden ensimmäisten maastohiihdon Suomen Cupin viestien voittoja juhlivat naisissa Oulun Hiihtoseura ja miehissä Vantaan Hiihtoseura. Naisten voittajajoukkueessa hiihtivät Marjaana Pitkänen, Riitta-Liisa Roponen ja Maria Virpi, miehissä vastaavasti Olli Hiidensalo, Waltteri Vinkanharju ja Anssi Pentsinen.

Laukkanen ja Mikkonen hallitsivat Suomen Cup -avausta Vuokatissa (28.10.2017)

Enon Kisa-Poikien Mari Laukkanen ja Vuokatti Ski Team Kainuun Juho Mikkonen veivät voitot Vuokatissa maastohiihdon Suomen Cupin avauksessa.

Paikallissää

Kelikamera ( Runni )