Hiihto

Urheilijan polku
Urheilijan ravitsemusopas
Valmentajapankki

Tervetuloa Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston sivuille!

Kiuruvedellä on vahvat hiihtoperinteet Paavo Lonkilan menestysvuosista alkaen. Hiihtojaoston tärkeänä tavoitteena on jatkaa menestyksekkäitä hiihtoperinteitä Kiuruvedellä järjestämällä lapsille, nuorille ja aikuisille hiihtoharrastus- ja kilpailutoimintaa yhteisharjoituksien, hiihtokoulujen sekä seuran järjestämien kilpailujen kautta.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Kesän ja syksyn yhteisharjoitukset ovat kaikille avoimia kuten talvella järjestettävä Kylä-Cup hiihtokisasarjakin.

Kari ja Mikko vastaanottivat vuoden 2016 maakuntaviesti suksen Kiuruvedelle
Seuramme puheenjohtaja Kari Saastamoinen armoton hiihtomies ja lajin asiantuntija.
KiurU.n yhteisharjoituksissa Koskenjoen kodalla yli neljäkymmentä iloista liikunnan ystävää.
Pojat vaihtaa

Maastohiihto ry

Julin ja Luusua Suomen Cupin voittoihin Vöyrillä (21.1.2018)

IF Minkenin Andrea Julin ja Ski Team Mäenpään Ari Luusua pääsivät juhlimaan Suomen Cupin osakilpailuvoittoa Vöyrillä sunnuntaina.

Siilinjärven Hiihtoseura ja Vuokatti Ski Team Kainuu viestien voittoihin (20.1.2018)

Siilinjärven Hiihtoseura vei naisten viestin ja Vuokatti Ski Team Kainuu miesten viestin ykköstilan maastohiihdon Suomen Cupissa Vöyrillä.

Suomen Cup jatkuu Vöyrillä – Andrea Julin tekee paluuta vaikean alkukauden jälkeen (19.1.2018)

Maastohiihdon Suomen Cup -kauden neljäs viikonvaihde käynnistyy lauantaina Vöyrillä viesteillä ja jatkuu sunnuntaina perinteisen yhteislähdöillä.

Vöyri valmiina Suomen Cupiin (18.1.2018)

Parin päivän päästä Vöyrillä käynnistyvät maastohiihdon Suomen Cup -kilpailut. Suotuisten talviolosuhteiden ansioista latupohjat ovat mainiossa kunnossa ja valmiina ottamaan vastaan noin 150 kilpahiihtäjää 20.–21. tammikuuta. Kilpailujen ohjelmassa on lauantaina viestit ja sunnuntaina naisten 20 km ja miesten 30 km yhteislähdöt, molempina päivinä perinteisellä hiihtotavalla.

Hakola tuplamestariksi, Saarinen naisten yhdistelmäkilpailun ykkönen (14.1.2018)

Vantaan SM-hiihdot päättyivät sunnuntaina yhdistelmähiihtoihin, joissa mestareiksi hiihtivät Lempäälän Kisan Aino-Kaisa Saarinen ja Jämin Jänteen Ristomatti Hakola.

Paikallissää

Kelikamera ( Runni )