Järjestyksenvalvojat

 

Tietoa Iisalmen kursseista antaa  Matti Kokkonen p. 040-1638868

 

 

Järjestyksenvalvojan kertauskurssilla (8h) voi uusia järjestyksenvalvojakortin. Kurssille voi osallistua, jos kortti on vielä voimassa. Jos kortin voimassaolo on umpeutunut  tulee peruskurssi suorittaa uudelleen ( 40 tuntia).  Tämä sääntö tuli voimaan vuoden 2017 alusta

Koulutuksen jälkeen voi hakea poliisilta uudestaan hyväksyntää toimia järjestyksenvalvojana. Haettaessa uudelleen järjestyksenvalvojaksi hyväksymistä, tulee hakemukseen liittää todistus järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen hyväksytystä suorittamisesta, joka voi olla suoritettu aikaisintaan kuusi kuukautta ennen uuden hyväksymisen hakemista + valokuva. Korttia voi hakea myös sähköisesti poliisin sivuilta.

 

KiurU maksaa kortin uusimisen niille jäsenilleen jotka sitoutuvat toimimaan seuran tilaisuuksissa ja Iskelmäviikolla järjestyksenvalvojina.

Lisätietoja Terholta p. 0500-474933

KiurU:n jäsen tai muuten seuraa tukeva henkilö.  Jos sinulla on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti  ja haluat osallistua tuleviin järjestyksenvalvontatehtäviin seurallemme.  Ilmoita nimesi ja järjestyksenvalvontakorttisi numero s-postilla terho.nousiainen@suomi24.fi niin saamme koottua tietoomme kortilliset henkilöt tuleviin tapahtumiin.