Karttulan maakuntaviestijuoksuista 5 mitalia.

2.10.2023

Karttulassa juostiin la 30.9 perinteinen Pohjois-Savon maakuntaviestijuoksu, joka keräsi mukaan yhteensä 73 joukkuetta kilpa- ja harrastesarjat huomioiden. Sateinen märkä keli toi juoksijoille haastetta erityisesti pidon osalta nurmi- ja savipohjaisilla juoksupätkillä.

KiurU:lta oli mukana yhteensä 10 joukkuetta, jotka saavuttivat yhteensä 5 mitalia (4 kultaa ja 1 pronssi) ja kolme pistesijaa.

Maakunnanmestareiksi juoksivat T12 KiurU:n 1-joukkuen Alisa Lohvansuu, Aino Myllylä, Enni Pennanen ja Anna Siponen.

Toisen mestaruuden juoksivat P16 sarjan joukkue Iiro Säisä, Niilo Kouvalainen ja Arttu Ritvanen.

Miesveteraanien 1-joukkue Jarmo Dahlgren, Asko Kumpulainen ja Harri-PekkaTikkanen saavuttivat selkeällä erolla kolmannen mestaruuden KiurU:lle.

Neljännen mestaruuden saavuttivat miesten yleisen sarjan joukkue Olli Kouvalainen, Mikko Kouvalainen, Iiro Säisä, Niilo Kouvalainen ja Arttu Ritvanen.

Viides mitali tuli pronssin värisenä T12 sarjan 2-joukkueelle Sofia Lohvansuulle, Emilia Siposelle, Silja Auviselle ja Lily Rädylle.

Pistesijoille juoksivat T16 sarjan joukkue Iida Pennanen, Anna Ritvanen ja Anna Siponen sijalle 5.

Miesveteraanien 2-joukkue Arto Kauhanen, Paavo Niskanen ja Jyrki Kemiläinen juoksivat sijalle 6.

T12 sarjan 3-joukkue Katariina Peltola, Miia Nousiainen, Iida Siponen ja Miitta Huttunen kiidättivät joukkeen sijalle 8.

P12 sarjan joukkue Juhani Tikka, Eevertti Svärd, Emil Mäki ja Niilo Auvinen juoksivat sarjassaan sijalle 10.

Kaverisarjassa KiuRun Team saavutti sijan 9, joukkueella Marjo Lohvansuu, Anna Räty ja Mari Tikka.