MKV. Leppävirta 2012 kuvia

Tommi Koirikivi odottelee P.12v lähtöä
Samoin Emmi Hyvärinen T.12v
Koirikivien liikuntaperhe nautti hiihdosta ja auringosta
Joona,Riku,Joni ja Eetu P16 jo ihan mitallisiojen tuntumassa
Orvokki ja Kerttu supattelivat jo ensitalvesta.
Niskasen Kerttu oli esimerkkinä koko hiihtoväelle.
Kisa ohi Eetu löysäilee remmejä.
Orvokilla "kevytjalka"
Tarja ankkuroi ylivoimaiseen voittoon.

 

               KiurU:lle kultaa ja hopeaa maakuntaviestistä!

Kiuruveden Urheilijoiden ensiesiintyminen Pohjois-Savon maakuntaviestissä Leppävirralla oli erittäin onnistunut. KiurU:n hiihtäjät osallistuivat peräti seitsemällä joukkueella ja yhteensä 28:lla hiihtäjällä tähän Suomen vanhimpaan maakuntaviestiin.

Kultaa hiihtivät naiset sarjassa N40 vuotta joukkueella: Pirkko Jaakola-Juntunen, Kerttu Tiikkainen, Orvokki Mäyrä ja Tarja Viertorinne. KiurU:n naisista myös osuuden nopeimpia olivat Kerttu, Orvokki ja Tarja.

Sarjan M50 miehet päätyivät hopealle 15 sek. erolla Maaningan Mahtiin. Joukkueessa hiihtivät: Arto Kukkonen, Martti Tenhunen, Aito Pennanen ja Kari Saastamoinen. Joukkueen ankkuri Karille kirjattiin nopein osuusaika.

N12 ja M12 sarjan tytöt ja pojat osallistuivat viesteihin erittäin nuorilla joukkueilla, sillä osa hiihtäjistä saa osallistua tähän sarjaan vielä 2-3 vuotta. N12 sarjan tytöt sijoittuivat joukkueella: Emmi Hyvärinen, Pinja Kumpulainen, Essi Autio ja Saija Kattainen sijalle 6. M12 poikien joukkue Tommi Koirikivi, Aleksi Koirikivi, Aleksi Viertorinne ja Ville Kumpulainen oli sijaluvulla 7.

M16 sarjassa joukkueen sijoitus oli neljäs ja ankkuri Joni Kumpulaiselle upeasti ankkuriosuuden nopein aika. Joukkueessa Jonin lisäksi hiihtivät Joona Kumpulainen, Eetu Hyvärinen ja Riku Koirikivi.

Lisäksi M50 sarjan viestissä KiurU:n 2 joukkue Teijo Niskanen, Väinö Pekkala, Markus Juntunen ja Markku Jauhiainen oli sijalla 8.KiurU:n 3. joukkue Timo Hyvärinen, Eero Tuorilainen, Pentti Vartiainen ja Veikko Tikkanen päätyi sijalle 12.