Kisoihin ilmoittautuminen

Voimanosto- tai painnonnonnosto SM-kisoihin ilmoittautuminen liitttojen ohjeen mukaan yhdysmiehen kautta,,,,eli

2017 alkaen KiurU:n voimailujaostoassa Jari Saastamoinen ilmoittaa nostajat kisoihin ja vie maksuun osallistumismaksut. jotka maksettava etukäteen Jarin tilille. 

Painonnosto: 2023 Jokainen itse ilmoittelee itsensä SuomiSportin kautta painonnostokisoihin ja maksaa osallistumismaksunsa.

 

Voimanosto: Lisenssi ja ADT-soppari asiaa 2018---

Lisenssin maksukäytäntö muuttui sähköiseksi vuoden 2016 alusta. SVNL:n sivuilta löytyy ohjeet lisenssin maksuun ( lue tarkasti).

Painonnosto: Jokainen maksakoon itse SuomiSportin kautta lisenssinsä ja osallistumismaksunsa kisoihin.  Lähettäköön tekstarina tai s-postilla tiedoksi Vuorikosken Annelle niin Anne tietää kuka on menossa mininkin kisoihin. Huomioikaa se, että lisenssi on maksettava ennenkuin ilmoittautuu kisaan.

ADT-sitoumuksen voi heti ostaa SuomiSpotista vaikka lisenssiä ei maksaisikaan nyt.  Jos arvelet, että kilpailet voimanostossa tulevan vuoden aikana.  KUN teet  ADT-sopimuksen sähköisesti (maksaa 5 euroa) ja lähetät sen sähköisesti liiton sihteerille varmistat sen, että saat kisailla 3 kuukauden päästä  Voimanosto, Kädenvääntö ja Otevoima). 

Lisätietoja Suomen Voimanostoliitto ry:n ja Suomen Painonnostoliiton sivilta

sekä Otevoima-/ Kädenvääntöliittojen sivuilta j Jouni Mähönen/ Juha Vuorikoski sekä Santeri Hukkanen

 

Painonnostoliiton ( SPNL) lisenssiohjeet

Ohjeet Suomisportiin kirjautumiseen, omien tietojen päivittämiseen ja lisenssin ostoon löytyy täältä.

HUOM! Lisenssejä voi ostaa ainoastaan Suomisportin kautta. Lisenssin ostaminen tilisiirrolla liiton pankkitilille ei ole enää mahdollista.

Ongelmatilanteissa lue ensin USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET ja jos ongelma ei selviä ota yhteyttä jasentieto@svnl.fi tai suomisport@olympiakomitea.fi

SPNL:

Huom !,,,,Masters lisenssi maksaa vain 40 euroa ja sen voi lunastaa 1988 tai ennen sitä syntyneet nostajat.

1989 jälkeen syntyneille vakuutuksellinen kisalisenssi maksaa 215 euroa v. 2022

Kahvakuulaajat kuuluvat SPNL:n alaisuuteen ja huomioikaa, että maksatte lisenssin ja teette ADT-sopparin ennenkuin ilmoittaudutte SM-ym.kisoihin. (jos lisenssin maksaa vaikka yhden päivän myöhässä ilmoittautumisen sulkeuduttua niin kisoihin pääsy estyy)  Masters lisenssi koskee myös kahvakuulaajia ja maksaa vain 40 euroa.

 

Ja eikun hyvää menestystä tuleviin kisoihin,,,,,t: Jari ja Anne sekä Terho

 

 

 

 

 

 Tiedoksi nostajille: 

 

Huom,,,!  ken on lähdössä painonnoston SM:iin tai kansallisiin kisoihin niin ilmoitus Terholle.  Liitot hyväksyy vain yhteyshenkilön kautta tehdyt kisailmoittautumiset kootusti s-postin kautta.

 

Hei.,,,,Tulevista omista kilpailuista,,,,Kisamuoto päätetään TEIDÄN nostajien ehdotusten perusteella.  Syksyllä (loka-marraskuu)  SM-tulosrajojen tekoon tähtäävät raw-kokolajikisat tai penkkikisat tai varustekisat tai molemmat jos ilmoittautuneita riittää,,,!.