Kisoihin ilmoittautuminen

Voimanosto- tai painnonnonnosto SM-kisoihin ilmoittautuminen liitttojen ohjeen mukaan yhdysmiehen kautta,,,,eli

2017 alkaen KiurU:n voimailujaostoassa Jari Saastamoinen ilmoittaa nostajat kisoihin ja vie maksuun tilitoimestoon osallistumismaksut.  Terho ilmoittelee painonnostajat kisoihin.

 

Voimanosto: Lisenssi ja ADT-soppari asiaa 2018-2019

Hei KiurU:n Voimanostajat,,,,,SVNL:n uudet 2015-ADT-sopimukset on nyt netissä SVNL:n sivuilla.

Lisenssin maksukäytäntö muuttui sähköiseksi vuoden 2016 alusta. SVNL:n sivuilta löytyy ohjeet lisenssin maksuun ( lue tarkasti).

Jokainen maksakoon itse verkkopankin kautta lisenssinsä ja lähettäköön tekstarina tai s-postilla tilinumeronne Jarille tai Terholle niin maksamme tilitoimistomme kautta lisenssin hinnan niille nostajillemme jotka osallistuvat SM-kisoihin. (jos jaoston tilillä on rahaa) Huomioikaa se, että lisenssi on maksettava ennenkuin ilmoittautuu kisaan.

ADT-sitoumuksen voi heti allekirjoittaa vaikka lisenssiä ei maksaisikaan nyt.  Jos arvelet, että kilpailet voimanostossa tulevan vuoden aikana.  Kun ADT-soppari saapuu liittoon niin siitä päivästä lukien 3 kk:n päästä saat vasta oikeuden nostaa kisoissa!!!!!  KUN teet  ADT-sopimuksen sähköisesti (maksaa 5 euroa) ja lähetät sen sähköisesti liiton sihteerille varmistat sen, että saat kisailla 3 kuukauden päästä. Lisenssilistasta voit tarkistaa milloin olet kisakelpoinen.

Lisätietoja Suomen Voimanostoliitto ry:n sivilta

 

Painonnostoliiton ( SPNL) lisenssiohjeet

Ohjeet Suomisportiin kirjautumiseen, omien tietojen päivittämiseen ja lisenssin ostoon löytyy täältä.

HUOM! Lisenssejä voi ostaa ainoastaan Suomisportin kautta. Lisenssin ostaminen tilisiirrolla liiton pankkitilille ei ole enää mahdollista.

Ongelmatilanteissa lue ensin USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET ja jos ongelma ei selviä ota yhteyttä jasentieto@svnl.fi tai suomisport@olympiakomitea.fi

 

SPNL:n ADT-soppari ja lisenssimaksu tehdään suomisportin kautta SPNL:n sivuilla.

Huom !,,,,Masters lisenssi maksaa vain 40 euroa ja sen voi lunastaa 1986 tai ennen sitä syntyneet nostajat.

1986 jälkeen syntyneille vakuutuksellinen kisalisenssi maksaa 215 euroa v. 2018

Kahvakuulaajat kuuluvat SPNL:n alaisuuteen ja huomioikaa, että maksatte lisenssin ja teette ADT-sopparin ennenkuin ilmoittaudutte SM-ym.kisoihin. (jos lisenssin maksaa vaikka yhden päivän myöhässä ilmoittautumisen sulkeuduttua niin kisoihin pääsy estyy)  Masters lisenssi koskee myös kahvakuulaajia ja maksaa vain 40 euroa.

 

Ja eikun hyvää menestystä tuleviin kisoihin,,,,,t: Jari ja Terho

 

 

 

 

 

 Tiedoksi nostajille: 

 

Huom,,,!  ken on lähdössä painonnoston SM:iin tai kansallisiin kisoihin niin ilmoitus Terholle.  Liitot hyväksyy vain yhteyshenkilön kautta tehdyt kisailmoittautumiset kootusti s-postin kautta.

 

Hei.,,,,Tulevista omista kilpailuista,,,,Kisamuoto päätetään TEIDÄN nostajien ehdotusten perusteella.  Syksyllä (loka-marraskuu)  SM-tulosrajojen tekoon tähtäävät raw-kokolajikisat tai penkkikisat tai varustekisat tai molemmat jos ilmoittautuneita riittää,,,!.